Zara Larsson – klart med extrakonsert

Zara Larsson 696x364

10 minuter. Längre tid än så behövdes inte förrän alla biljetter var sålda eller i köpprocess till Zara Larssons konsert på Sara kulturhus den 16 december. Efter det höga biljettrycket är det nu klart med en extrakonsert med världsstjärnan den 15 december på Sara kulturhus stora scen.

Biljetter släpps tisdag den 31 oktober kl. 10.00 via sarakulturhus.se, ticketmaster.se, livenation.se samt på Skellefteå Turistcenter.

– Vi visste att trycket på biljetter skulle vara högt, men att det skulle bli slutsålt så här snabbt hade vi inte väntat oss. Det är härligt att se ett sånt otroligt positivt gensvar från Skelleftepubliken, vilket gjort att vi kan boka in ytterligare en kväll i Skellefteå, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus.

”Honor The Light” är en modern tolkning av luciatraditionen där vi kommer att få uppleva Zara Larsson på ett helt nytt och unikt sätt. Föreställningen består av tre akter och kommer innehålla nya akustiska versioner av låtar från hennes imponerande katalog, tillsa mans med klassiska julsånger och gästartister. Det är en hyllning till ljus och kultur som kulminerar i den typen av storslagen popshow som bara Zara kan leverera.

Världsartisten Zara Larsson gör endast två turnéstopp i Sverige, där det ena blir i Skellefteå på Sara kulturhus med konserter den 15 och 16 december.

Föregående artikelKalle Anka ank-ommer till Skellefteå
Nästa artikelGustav från Bygdsiljum ger 110%