Sammanslagningen blev en succé

Native bild Skellefteamedia

Att hitta en byggfirma i Skellefteå med bredare kompetens än ByggTeam Norr går knappast. De gör allt från VVS och elektronik till plåtjobb, markarbeten, fönster, tak och badrum.
– I och med sammanslagningen kan vi göra allt, det blir inga stopp i projekten och vi kan hålla nere priserna, säger Markus Bodén, som äger skellefteföretaget tillsammans med kollegan Blazej.

Oavsett vad du vill ha hjälp med för projekt kan ByggTeam Norr garanterat hjälpa till. För bland deras 18 anställda finns förutom snickare exempelvis utbildad elektriker, VVS:are och plåtarbetare.
– Det finns många fördelar med det, inte minst för kunden. Vi kan hålla nere priserna och det blir inga stopp i projekten. När det är dags för eldragning ser vi till att elektrikern är på plats och så vidare, förklarar Markus Bodén.
Om du exempelvis ska göra en utbyggnad kan ByggTeam Norr, till skillnad från många konkurrenter, göra markjobbet, gjuta grunden, utföra själva bygget och sedan fixa taket.
– Vi tillhandahåller helentrepenad och kan ta på oss alla moment i ett projekt, och det är vi rätt ensamma om i stan, berättar Markus.

Native bild Skellefteamedia bild 3

I och med att vintern är här finns det säkert många som tänker att det har blivit dags att göra invändiga renoveringar – men så behöver det absolut inte vara. Markus betonar att de utför takbyten, fasadjobb och fönsterbyten under hela vintern.
– Det är en vanlig missuppfattning att man inte kan göra det så här års, men det fungerar alldeles utmärkt. Det enda som krävs är att man får ha lite noggrannare planering och hålla koll på väderprognosen. Är det snöstorm får man såklart avvakta fram till att det är några dagar med okej väder. Det handlar om planering, säger Markus.

Native bild Skellefteamedia bild 2
Funderar du på att byta fönster ska du absolut kontakta ByggTeam Norr med en offertförfrågan. Då har du möjlighet att spara stora summor eftersom företaget har ett nära samarbete med en stor fönstertillverkare i Polen.
– Vi köper fönster direkt från deras fabrik. Vi beställer hem fulla lastbilar med fönster. I och med att vi kan köpa hem fönstren själva och slipper mellanled så kan vi pressa priserna rejält, berättar Markus.

Markus äger ByggTeam Norr tillsammans med kollegan Blazej. De har drivit företaget ihop i ett år och dessförinnan hade de varsin byggfirma.
– Sammanslagningen har blivit en succé! Vi har fått mycket bredare kompetens när vi gör det ihop. Just nu är vi 18 personer som arbetar i företaget och vi siktar på att bli fler. Med så många är det lätt att fördela arbetsuppgifterna och lösa kundens önskemål på bästa och ekonomiskt fördelaktigaste sättet, berättar Markus, som även förtydligar att de tar på sig bygguppdrag i hela Västerbotten och behöver du hjälp med något projekt kontaktar du ByggTeam Norr på Tel.070-213 90 80 eller Email: byggteam.norr@hotmail.com och begär en offert. Det brukar alltid löna sig!

Föregående artikelFlygvärdinnan som landade i Skellefteå
Nästa artikelTV-kocken om satsningen i Skellefteå