Skellefteå Turistcenter – Vinnare av Årets Bästa Värdskap

Visit 696x364
Anna Bodell och Veronica Ståhl fick under Visitadagen ta emot priset som Skellefteå turistcenter tilldelats.

Skellefteå Turistcenter har tilldelats priset för Årets bästa värdskap inom turistinformation av Visita, priset delades ut på Visitadagen i Stockholm den 6 maj.

Detta pris är ett erkännande av det engagerade och personliga värdskap teamet levererar dagligen. Det är också ett resultat av hårt arbete och en strävan efter att ständigt utvecklas och förbättras för att möta besökarnas behov. Den fysiska butiken spelar en viktig roll i ett växande Skellefteå det blir en naturlig och central mötesplats där både gamla och nya invånare får värdefulla tips och hjälp. Med sitt fina värdskap gör Skellefteå Turistcenter skillnad i ett växande Skellefteå.

Summertime digital

– Genom en framgångsrik kombination av turistinformation, biljettförsäljning och en butik som säljer lokalt hantverk tillsammans med drivna och kunniga medarbetare och ett fantastiskt värdskap gör att vi med stolthet kan ta emot detta pris, säger Maria Broman, VD för Skellefteå Turistcenter.

Turistcenter är en viktig del av Visit Skellefteås verksamhet och priset är ett bevis på att engagerade medarbetare med personligt värdskap vinner i längden.

Garden Party digitalt

Föregående artikelMarcus Eriksson till Skellefteå AIK
Nästa artikelLisa Ajax till Summertime