Hem Om oss

Om oss

OM OSS

Vår tanke med Skellefteåguiden är att ge alla ett magasin med lättsam läsning och positivt innehåll. Vår ambition är att hela familjen och alla på arbetsplatsen ska gilla Skellefteåguiden. Tidningen ges ut 11 gånger per år till hushåll och företag i Skellefteå kommun, samt företag i kranskommunerna och når på så sätt drygt 100 000 läsare. 

Tidningen finns också strategiskt placerad och lättåtkomlig på gallerior, caféer, restauranger, väntsalar och i tidningsställ runt om i hela Skellefteå. Våra annonsörer får därför en lång exponeringstid och når en bred målgrupp. Tidningen har funnits sedan 1996 och är ett väl inarbetat varumärke i Skellefteå med omnejd.

Digital marknadsföring
Nu erbjuder vi ett nytt sätt att marknadsföra er via vår nya marknadsföringskanal Skellefteliv. Vi utgår från ert företags produkter och tjänster och skapar engagerande och läsvärda artiklar och filmer som marknadsförs via bl a facebook. Kontakta oss för mer information.

Vi kan också hjälpa alla som vill synas på ett geografiskt större område i Norrland genom våra samarbetstidningar i Umeå, Boden, Luleå, Sundsvall och Östersund. Total upplaga är cirka 250 000 exemplar.