Theoz till Skellefteå

Theoz2 696x364

Hela familjen kan se fram emot en oförglömlig konsertkväll med den mångsidige artisten, dansaren och skådespelaren Theoz då han inleder konsertåret på Sara kulturhus den 13 januari. För artisten själv blir det en historisk händelse då han intar Sara kulturhus största scen för sin första spelning i Skellefteå.

Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier har Theoz etablerat sig som ett ungt stjärnskott i Sverige. År 2018 tog han landet med storm med hitsingeln ”Het”, som inte bara blev den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige det året, utan har även samlat över 14 miljoner visningar sedan dess.

Theoz 696x364

– Familjekonsert med Theoz kommer bli en fullträff! Han kommer skapa en magisk atmosfär och en minnesvärd stund för hela familjen. Vi ser fram emot att få välkomna denna unga talangfulla artist till oss, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus.

Theoz har även gjort ett starkt avtryck genom Melodifestivalen och har blivit ett välkänt namn bland svenska folket. Hans första deltagande resulterade i en plats i finalen med låten ”Som du vill”, som nu har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succén fortsatte år 2023 med låten ”Mer av dig”, vilket ledde till en andra finalplats och gör honom till en av de yngsta artisterna som tävlat i finalen två gånger.

Foto: Jessica Wikström

Föregående artikelPremiär! Västerbottensteatern ”Jag tänker på kärlek”
Nästa artikelSkellefteå kommun anställer ny marknadschef