The Gems till Summertime

Native bild gems

Bandet The Gems har tagit hela rocksverige med storm och är nu klara för Skellefteå Summertime Festival lördag den 29 juni.

I början av året släpptes tjejerna debutalbumet ”Phoenix” som direkt tog sig upp på 3:e platsen på albumlistan i Sverige och även nådde höga placeringar i Europa och USA.

The Gems består av Guernica Mancini på sång, Emlee Johansson på trummor och Mona “DeMona” Lindgren på gitarr och bas. Bandets sound är en blandning av klassisk rock med en modern touch.

Under sina många år som prominenta medlemmar i bandet ”Thundermother” har de blivit enormt erfarna och rutinerade musiker, med många stora turnéer under bältet. Bland annat har de spelat på Wacken, Sweden Rock Festival, Copenhell och senast som förband till legendariska Scorpions på en två månader lång arenaturné i Nordamerika.

Förbered er på en mycket underhållande och energifylld show på Skellefteå Summertime festival under lördagskvällen den 29 juni.

Videos:
https://www.youtube.com/watch?v=HdoM3cXEYk8
https://www.youtube.com/watch?v=lG5yz8yA0pc

Biljetter (prishöjning onsdag 1 maj):
Köp de absolut billigaste biljetterna till Summertime festival 2024 via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikelSkellefteåguiden maj 2024
Nästa artikelKlart! Skebo bygger 219 hyresrätter