Max Lindholm förlänger med AIK

max 696x364

Han kom hit ifjol och gjorde en stark debutsäsong i svartgula dressen. Nu får han chansen att sätta ännu mer avtryck då han skrivit på för två nya år. ”Jag trivs bra i klubben och hockeymässigt är det perfekta möjligheter för utveckling”, säger en exalterad Max Lindholm.

Max tog steget från HockeyAllsvenskan till SHL, för andra gången, inför säsongen 22/23 och levererade totalt 41 poäng i svartgula tröjan. Denna säsong har han inlett med 9 poäng på 16 SHL-matcher och han har tagit kliv såväl på isen som vid sidan av den. Detta har renderat i ett nytt kontrakt med Skellefteå AIK som sträcker sig till och med 2026.

– Det känns väldigt roligt! Vi har ett bra lag och många bra spelare som har många år kvar på sina kontrakt så det känns som en lovande framtid i klubben, säger forwarden.

3 märken banner bokslut 800x800

Skellefteå AIK och Max Lindholm har varit en gjuten kombination sedan hans ankomst till klubben och detta har givetvis inverkan på hans beslut att krita på för två nya år.

– Jag trivs bra i klubben och hockeymässigt är det perfekta möjligheter för utveckling. Jag gillar vad Skellefteå AIK står för så det var ett ganska lätt beslut.

Avslutningsvis höjer han ett hyllningens finger för medspelarna och den svartgula stommen i truppen.

– Det är ett fantastiskt lag med en fantastisk stomme. Jag blev grymt bra välkomnad av spelarna ifjol och en stor del av stommen är ju kvar även i år, så de är verkligen grymma människor och fantastiska hockeyspelare.

GM Forssell om att förlänga med Max Lindholm:
– Max har gjort det bra ända sedan dag ett hos oss och jobbat hårt både på och utanför isen för att bli en ännu bättre spelare. För oss kändes det självklart att förlänga med honom då vi vill fortsätta resan tillsammans.

Det nya avtalet med Max Lindholm sträcker sig över säsongen 2025/2026.

Föregående artikelThe Wannadies till Skellefteå
Nästa artikelDad Harmony på turné