Skellefteå Blues Jam är tillbaka

Native bild linge

Succén Skellefteå Blues Jam kommer tillbaka under våren vid fyra tillfällen på Sara kulturhus trappscen. De tre kvällarna som kördes i höstas blev verkligen lyckade med en fullsatt lokal alla gångerna och ca 40 musiker, sångare/sångerskor som gästade husbandet.

Upplägget med en låg tröskel för att gå upp och spela har varit en del av succén och att så många har vågat sig upp på scenen. Husbandet har också varit en stor del av framgången, oerhört kompetenta och ett bra värdskap för de gästande musikerna, gästerna har stått i fokus.

-Det avslappnade konceptet med lösa tyglar har bidragit till stor trivsel för både musiker och publik, säger David Åberg, VD Wood Hotel.

-Det har varit kul att få spela och sjunga med så många begåvade musiker, vilket är en av anledningarna att vi i husbandet ville fortsätta och köra Blues Jam, fortsätter Fanny Lundmark, sångerska i husbandet.

Det första Blues Jam av fyra går av stapeln den 19 januari, med de efterföljande datumen 16 februari, 5 april och den 10 maj. Tiden för arrangemanget mellan kl. 17.00 – 20.00 har också varit en positiv faktor då kan man gå direkt från jobbet till Blues Jam.

Skellefteå Blues Jam är ett samarbete mellan Wood Hotel, KF Mullberget och Skellefteå Musikaliska. På bilden ser vi  Oscar Åström, Sebasthian Regina, Mattias Lindh, Peter Käll och Lotta.

Föregående artikelTeknisk Fastighetsservice satsar i Arvidsjaur
Nästa artikelNIB finansierar Northvolt