Teknisk Fastighetsservice satsar i Arvidsjaur

696x364 bild1
Jonas Sundvall och Oskar Sandman

Teknisk Fastighetsservice fortsätter sin satsning i Norrbotten. Företaget har en anställd kyltekniker, Oskar Sandman, i Arvidsjaur – Planen är nu att tydligare etablera oss i området med fler servicetekniker, säger Jakob Granström tillförordnad platschef för Teknisk Fastighetsservice i Norrbotten.

Teknisk Fastighetsservice bildades i Sundsvall 1993, och genom åren har företaget etablerat sig på närmare 20 orter, främst i Norrland. De har kontor samt personal i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Skellefteå, Lycksele och nu även Arvidsjaur. Oskar Sandman bor i Arvidsjaur och har under huvuddelen av året mycket av sitt arbete i närområdet.

– Under delar av året har Oskar jobbat mot andra kontor, men med tanke på hans kompetenser och att underlag finns vill vi gärna få igång en verksamhet året runt med ett kontor i Arvidsjaur, som täcker Norsjö, Arjeplog, Malå och orterna runtomkring, säger Jakob Granström, styrelseordförande i Teknisk Fastighetsservice AB och tillförordnad platschef i Norrbotten.

696x364 bild2
Oskar Sandman

Tillsammans med projektledaren Jonas Sundvall, som är affärsområdesansvarig på kyla, startar nu Oskar Sandman upp Teknisk Fastighetsservice satsning i Arvidsjaur.

– Inlandet saknar tyvärr många gånger någon lokal firma för service av sin kylutrustning eller värmepump, något jag vet vi kan erbjuda med Oskar och Jonas. V jobbar både mot företag och privatpersoner, säger Jakob.

Affärsidén är att erbjuda tjänster inom kyla, värme, el, automation och ventilation med service, serviceavtal och mindre entreprenader på fastigheter inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Med lång erfarenhet och kompetens inom kyla och värme, ventilation, automation och el kan de på ett smidigt sätt skapa goda inomhusmiljöer samtidigt som de sänker den totala kostnaden för fastighetsägaren. Just nu har Teknisk Fastighetsservice även ansvaret för leveransen av fastighetsautomationen till sport- och simhallen som byggs i Arvidsjaur, och Jakob Granström bedömer att man under året behöver rekrytera.

– Den som gillar att arbeta brett med service inom kyla, el, ventilation, styr- och reglerteknik kan höra av sig, säger Jakob Granström. Kunder som önskar prova Teknisk Fastighetsservice kontaktar enklast Oskar eller Jonas för en offert, ett serviceavtal eller bara en tillsyn eller service på installerad utrustning.

Läs mer på www.tfservice.se

Föregående artikelLedarstipendier till Sara och Angelica
Nästa artikelSkellefteå Blues Jam är tillbaka