Så enkelt fixar du drömköket i Skellefteå

koksfornyarn

Hittar du inget kök som passar din dröm? Att få till allt på bästa sätt är en konst, men nu finns det proffshjälp att få – Köksförnyarn i Skellefteå skräddarsyr ditt drömkök, utan att det behöver kosta något extra.
– Det finns inget vi inte kan fixa, säger Anna på Köksförnyarn.

Ett kök är inte som förr bara ett kök. Det ska helst inte se ut som grannens, utan vara något helt unikt. Men först måste idéerna diskuteras innan de kan få form.

Angelica, säljare på Köksförnyarn i Skellefteå, berättar att många Skelleftebor som vänder sig till dem har lagt åtskilliga timmar på att hitta inspiration på sociala medier – medan tiden de spenderat på att fundera över själva funktionen och rörelseschemat i köket har varit betydligt mindre. Två delar som måste samverka för att drömköket ska förverkligas, och då är det bra att ta till proffshjälp.

– För att rita ett kök måste man också veta hur man arbetar i det. Behöver man flytta något med vatten och avlopp? Står diskmaskinen på fel sida varje gång du ska ställa in disken, då är det nog dags att flytta den när du ritar om köket, säger Angelica.

Förutom att själva funktionaliteten blir optimal garanterar också Köksförnyarn stor flexibilitet vad gällande design. Här kan du själv styra över exempelvis färger och material, vilket gör att du på ett smidigt sätt kan skräddarsy ditt kök.

– Det går mer och mer mot att kunden vill anpassa sitt kök och göra det unikt. Inte bara för syns skull, utan också för att köksutrymmet ser så olika ut – beroende på var du bor. Det vi brukar göra är att åka ut till kunden och mäta upp, därefter ­ritar vi upp köket och föreslår lösningar utefter önskemål, säger Angelica.

kökitext

Förutom kök- och garderobslösningar erbjuder Köksförnyarn även bland annat sprut­lackering av möbler, slipning av bordsskivor samt kostnadsfria hembesök och CAD-ritningar.

– Vi har väldigt många återkommande kunder och det ser vi som ett bra tecken. Det betyder att kunderna är nöjda och att vi har gjort ­något bra, säger Anna och berättar samtidigt att företaget just nu söker flera ­rutinerade köksmontörer, snickare, slipare och sprutlackare.

Fotnot: Just nu söker Köksförnyarn en till två rutinerade köksmontörer, snickare, slipare och sprutlackare samt köksförsäljare.

Sponsrat inlägg: En del av vårt annonserbjudande och inläggen skrivs av vår kommersiella avdelning. Om du har frågor, hör av dig till info@skellefteaguiden.se

Föregående artikelAIK-profilens nya karriär: ”Vill ha det personligt”
Nästa artikelSå ska Skellefteföretaget locka ungdomar till industrin