Ytterligare en föreställning av HAIR i Skellefteå

Hair 696x364 Nadja Sjöström

Föreställningen HAIR har skapat ett enormt intresse för musikal i Skellefteå, vilket gjort att trycket på biljettförsäljningen till vårens två föreställningar har varit högt. För att möta den stora efterfrågan från publiken är det nu klart att det blir en tredje föreställning av HAIR – denna gång som matiné – lördagen den 6 april.

– Responsen på HAIR har varit riktigt bra och med ytterligare en föreställning får fler möjligheten att uppleva något av det bästa som finns i musikalväg. Vi ser fram emot att få hälsa totalt över 3 000 st gäster välkomna till föreställningarna i vår. Nu är det också offentligt att Klara från bandet First Aid Kit ska vara med i ensemblen, något jag verkligen ser fram emot. Klara är en av Sveriges bästa sångerskor och kommer att ta musikalen till en helt ny nivå, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus.

Med en publik på totalt 85 000 personer har HAIR gjort stor succé i huvudstaden under hösten. Nu tar musikalen steget ut på en arenaturné runt om i Sverige med den gripande berättelsen om ungdomars kamp mot krigshets och undergångsstämning. En berättelse som visat sig vara mer aktuell än någonsin. I början av april kommer musikalen till Skellefteå och Sara kulturhus, vilket också blir det enda stoppet längs Norrlandskusten.

Under vårens turné får Viktor Norén, som imponerat med den manliga huvudrollen ”Berger,” sällskap på scenen av Klara Söderberg från First Aid Kit. Klara gör sin musikaldebut som den kvinnliga huvudrollen ”Sheila.” Denna dynamiska duo kommer att föra publiken ännu närmare berättelsen om kärlek, gemenskap och kreativitet i en värld där dessa värden står i kontrast till de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Föregående artikelFler avgångar mellan Skellefteå och Stockholm
Nästa artikelNy busslinje mellan Solbacken och Northvolt