Tre starka aktörer under samma tak

TF 696x364 1

Installatörerna, VKT och Styrteknik är numera en del av Teknisk Fastighetsservice i Skellefteå. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av tjänster till fastighetsägare i Skellefteå. ”Det känns väldigt spännande. Mycket är på gång och vi vill växa och bli ännu fler”, säger Andreas Tjärnström, som är ny platschef i Skellefteå.

Teknisk Fastighetsservice bildades i Sundsvall 1993, och finns i dag på 15 platser i landet – från Uppsala till Luleå. Skellefteå har dock varit en vit fläck fram till 2019. Då förvärvades VKT för etablering i Skellefteå. För drygt ett år sedan blev Installatörerna i Norr AB en del av Teknisk Fastighetsservice och vid årsskiftet förvärvades även Styrteknik AB.
– Det blev en bra trestegsraket under tre år, säger Jakob Granström, som är styrelseordförande i Teknisk Fastighetsservice.
– Vi har många kunder som är etablerade på flera orter längs Norrlandskusten som vi kan erbjuda våra tjänster genom serviceavtal. Då är det bra för oss att vara där våra kunder är. En annan anledning till att vi ville etablera oss här är att Skellefteå är en expansiv ort, säger Jakob.

Teknisk Fastighetsservice jobbar med service, serviceavtal och mindre entreprenader på fastigheter inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet och i mindre skala även mot den privata marknaden. Med lång erfarenhet och bra kompetens inom exempelvis ventilation, VS, automation, energi, värme och kyla kan de på ett smidigt sätt skapa goda inomhusmiljöer samtidigt som de sänker den totala kostnaden för fastighetsägaren.

TF 696x364 2

Från mars månad tänder de även upp en elavdelning och med de senaste årens tre förvärv
i Skellefteå har Teknisk Fastighetsservice nu all kompetens de behöver under samma tak. Skellefteå erbjuder då samma tjänster som företaget gör på flera av de andra orterna.
– Nu kan vi erbjuda kunderna en komplett palett av tjänster, säger Andreas Tjärnström.

Han kom till Teknisk Fastighetsservice från Installatörerna och han ser framemot den här nystarten.
– Det kommer att bli väldigt kul och spännande. Mycket är på gång och vi vill växa och bli ännu fler, säger han. Just nu är de 18 anställda i Skellefteå. Men inom en överskådlig framtid hoppas de vara upp emot 25 anställda.
– Vi söker servicetekniker med kompetens inom VS, ventilation och kyla, elektriker och automation. Vi behöver egentligen mer folk på alla positioner, säger Jakob Granström.

Nyligen flyttade Teknisk Fastighetsservice in i nya lokaler på Norrbölegatan 66, det tidigare postkontoret.
– Det blir en stor skillnad i och med att vi tidigare har suttit på respektive kontor. Nu blir det en annan närhet och mycket enklare att kommunicera och samarbeta. Eftersom vi jobbar mycket med problemlösning blir det mycket smidigare när man kan gå över till varandra och diskutera, avslutar Andreas.

Läs mer>> https://www.tfservice.se

Föregående artikelFrån lekstuga till 650 kvm vinnande koncept
Nästa artikelMartin Stenmarck till Summertime