Martin Stenmarck till Summertime

Native bild Martin

Musik och artisteri har alltid varit viktigt inom Martins släkt och i den finns också många artister om man tittar en bit bakåt i tiden. Nu är han klar för Skellefteå och Summertime Music And Life Festival torsdag den 29 juni.

Martin har definitivt gått en lång väg från sin uppväxt i en by utanför Örebro. Där han som ung bara ville repa med sitt band, ett Sagan om ringen-influerat hårdrockband som lyssnat alldeles för mycket på Led Zeppelin, till att idag vara en fullfjädrad artist med Grammis-, Melodifestival- och Rockbjörnenvinster.

Snabbspolar man genom Martins karriär får man en tydlig bild av en artistisk spännvidd som få svenska artister har, från hårdrockdrömmarna i pojkrummet, till en prisad artist och medverkan i olika föreställningar och tv-produktioner.

Oavsett vilket projekt han gått in i har scenen har alltid varit fokus, det är hans hemvist. Martin Stenmarck står aldrig still, han ser fram emot fler spelningar, uppträdanden och att bryta ny mark både musikaliskt och artistiskt.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=fVg8shy7lME

Artister klara för festivalen:
Benjamin Ingrosso
Scooter (DE)
Bolaget
Markoolio
Norlie & KKV
Martin Stenmarck
Robin Kadir
Wahlstedt
Da Buzz
Boy In Space
Rivstart
(fler artister presenteras inom kort)

Förköpsbiljetter till sommarens festival via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

 

Föregående artikelTre starka aktörer under samma tak
Nästa artikelEtt jättelyft mitt i centrum av Skellefteå