Skellefteföretaget växer så det knakar

Native bild bamse

Bamsesågen som under 30 år tillverkat produkter för träförädling och småskaliga skogsbruk upplever ett kraftigt ökat intresse för deras produkter och tjänster.

Omsättningen har fördubblats under de senaste åren och nu närmar man sig en årsomsättning på närmare 20 miljoner kronor, samtidigt som antalet anställda gått från fem till åtta personer. Men det stannar inte där utan nu söker man ännu fler medarbetare.

Efterfrågan har varit så stor att man har behövt rekrytera ett antal personer och under slutet av fjolåret anställdes Joakim Fahlgren som montör. Då han tidigare jobbat åt Bamsesågen var han snabbt varm i kläderna och kunde förstärka det befintliga produktionsteamet.

Nu senast välkomnades Anders Matsson till marknadsavdelningen och kommer i första hand att jobba med försäljning av sågverk och hyvlar. Han har många år i sågverksbranschen och har även arbetat med försäljning under 15 år. Anders blir mässansvarig på företaget och kommer därför att medverka ute på olika mässor och demonstrera sågverken för potentiella kunder.

Öppet Hus i Flocktjärn lördag 18 mars kl. 10.00-15.00
Efter några års uppehåll så är det äntligen dags för en ny folkfest i Flocktjärn, där besökarna får se flera sågverk, hyvlar och möjligheten att testköra en miniskotare. Under mässdagen anordnas flera uppvisningar, bland annat så uppträder en arborist med att fälla ett träd från toppen och det anordnas skulptursågning med motorsåg, provskytte och yxkastning. Finns även ett stort marknadsområde med hantverk, godsaker och aktiviteter för barn.
Läs mer om Öppet hus här>> https://bamseprodukter.se/

Företaget behöver nyanställa
Närmast letar Bamsesågen efter en lösningsfokuserad person för framtagning av material, tillverkning, montering och svetsning.
Läs mer om tjänsten här>> https://bamseprodukter.se/aktuellt/vi-vaxer-och-soker-verkstadsarbetare/

Föregående artikelSportlovsaktiviteter
Nästa artikelRekordökning för Campus Skellefteå