Bra lösningar andra får dra nytta av

Fordonsmontage

Med tio års erfarenhet och marknadens bästa produkter har Fordonsmontage i Norr AB byggt upp ett troget och brett kundnät. Bilar med inredning från Skellefteåföretaget rullar över hela Sverige – och just kompetens och noggrannhet är nycklarna till Fordonsmontage framgång. – Vi är perfektionister allihop. Vi ska vara stolta över det vi lämnar ifrån oss och tummar aldrig på kvaliteten, säger ägaren Peter Lundmark.

Text: JOHANNES HÄGGLUND

Det spelar ingen roll vad du behöver hjälp med att montera i din bil så kan Peter och hans kollegor på Fordonsmontage hjälpa dig med det. De sysslar med allt från fordonsinredning och alkolås till fordonsbelysning och varningsljus. Fokus hos företaget är kvalitet och noggrannhet och därför jobbar de bara med marknadens bästa varumärken när det kommer till bilinredning, som exempelvis System Edström, som har tillverkat bilinredning sedan 1958, Modul-System och Sortimo.
De lägger också stort fokus på elinstallationer i fordon med bland annat inverterlösningar för att få 230V till exempelvis kompressorer och pressverktyg. Dagens moderna transportbilar kräver också laddboostersystem för att optimera laddning av förbrukningsbatterierna, och där har Fordonsmontage all kunskap som krävs för att kunden ska få en problemfri drift av all eftermonterad elutrustning.
– Vi ska ha den bästa kvalitén på produkterna och installationerna vi levererar, säger Peter.

Tack vare högklassiga bilinredningar och Fordonsmontage långa erfarenhet, drygt tio år, kan de lämna en fem års garanti, både på själva inredningsprodukterna och monteringen, vilket är unikt i branschen.
– Inga andra fabrikat på fordonsinredningar har det, utan det är bara de fabrikat vi jobbar med som lämnar så långa garantier, när vi utför jobbet. Vi är certifierade påbyggare och de där certifikaten får man av en anledning. Alla våra inredningar är också krocktestade med bästa möjliga resultat och där är installationen helt avgörande för att uppfylla de högt ställda kraven, berättar Peter.

Native bild Skelleftea Media inne

Inredning från Modul-System

Att Fordonsmontage, som fram till 2018 var en del av Jeloin Data, överhuvudtaget började med fordonsinredning var att de såg att det fanns ett stort behov av det.
– På den tiden fanns det ingen i Skellefteå som hade specialiserat sig på att utrusta transportbilar. Nu har vi byggt på oss en gedigen kunskap genom åren och därför hittar vi alltid en kund-anpassad lösning. Vi ritar förslag i cad, gör offerter och bollar idéer med kunderna. Sedan ser vi till att när kunden hämtar sin nya bil hos bilhandlaren är den redan klar med all utrustning de vill ha, förklarar Peter.

Fordonsmontage har gjort sig ett namn i branschen och bilar med deras inredning finns från Kiruna i norr till Malmö i söder.
– Jättekul att snacket går om vårt jobb, men huvudfokus är lokalt och vi har bra samarbete med bilhandlarna i stan, säger Peter.

Även om Fordonsmontage har en stor bredd på vad de kan utföra för jobb har de nischat in sig på inredning av transportbilar.
– Med den erfarenhet vi har kan man hitta bra lösningar, som kanske kunderna inte själva hade en tanke på. Beroende på vilken bransch de tillhör så tar vi alltid fram ett optimalt utrustat fordon, avslutar Peter Lundmark.

Sponsrat inlägg: En del av vårt annonserbjudande och inläggen skrivs av vår kommersiella avdelning. Om du har frågor, hör av dig till info@skellefteaguiden.se.

Föregående artikelLekia öppnar i Citykompaniet
Nästa artikelFinns bara ett ord – världsklass