Sparar tid och pengar

Native bild bilfrakt ny

Planerar du att fixa till i trädgården under sommaren, då har Bilfrakt allt material du kan tänkas behöva och du kan även få det hemlevererat i en storsäck – och på så sätt spara både tid och pengar.

Sommaren står inför dörren och under den här årstiden är det många som är sugna på att dra igång olika trädgårdsprojekt på sina gårdar eller stugtomter.

– Intresset för att fixa till på sina tomter och få det fint i sina trädgårdar växer för varje år. Men det är nog inte så konstigt, för vem vill inte ha det fint på sin tomt under sommaren, säger David Holmqvist, platschef på Bilfrakts anläggning nord i Skellefteå.

För att kunna få till en riktigt fin trädgård har Bilfrakt i stort sett allt material du kan tänkas behöva för att få den exakt som du drömmer om. De har allt från flera varianter av grus, sand och singel till matjord och stenmjöl på sin täkt i Långviken, som ligger ca 18 minuters bilväg från centrala Skellefteå.

I Långviken kan man få lastat material på sin egen släp under vardagar mellan 06.30 och 15.30, men du väljer själv om du vill åka dit och hämta material eller om du istället vill ha det hemlevererat till din tomt.

– Fördelen med att besöka oss i Långviken är att man då kan se, känna och klämma på de olika typerna av material, så att man garanterat får exakt det man vill ha. Man får självklart åka dit och titta om man bara vill det. Är man redan helt säker på vad man vill ha för material, är det smidigaste att boka en hemlevererans i storsäck direkt till tomten, förklarar David.

Väljer du att åka till Långviken med egen släp behöver du inte ta med någon spade, då Bilfrakt fyller släpet så mycket som den klarar. För ett släplass med material får du betala 800 kronor.

Vill du istället att Bilfrakt ska leverera hem materialet i en storsäck som rymmer en knapp kubikmeter, får du säcken hemkörd och avställd precis där du vill ha den med en kranbil för 1800 kronor (gäller till Skellefteå, Bergsbyn, Ursviken, Skelleftehamn). Behöver du mer än en säck material så kostar följande säckar endast 1300 kronor.

– Hemkörning är både enkelt och praktiskt. Levereras materialet löst så ska det ofta läggas i hög någonstans, men med säcken slipper du spill på gården och kan få den på en bättre placering i och med att kranbilen kan lyfta säcken över både ett staket eller en högre häck. Det kan ibland vara svårt att komma in med en lastbil, men med kranbil är det oftast inga problem, berättar David.

– En annan stor fördel är priset. Jämför du med vad du till exempel skulle betala för vanliga säckar med matjord får du väldigt mycket material för pengarna. Storsäck bokas smidigt via 0910 – 29 10 00 eller via vår hemsida, förklarar David.
Läs mer om storsäck: https://bilfrakt.qbutik.se/storsack-skelleftea

Utöver själva materialet kan Bilfrakt även hjälpa till med olika maskintjänster när du vill fixa till i din trädgård.
– Behöver man hjälp med att gräva ut på tomten eller lägga ut material har vi maskiner och tjänster för det med. Sedan har vi alltid våra grusbilar till hands om det skulle behövas lite större volymer. Med grusbilarna kan vi även sprida gruset längs en väg, avslutar David Holmqvist.

Besök hemsidan: https://bilfrakt.se/

 

Föregående artikelEntreprenörerna med miljön i fokus
Nästa artikelFartfest på Drivecenter Arena