Unik satsning på Skellefteåtravet

Native bild Icebreaker Sisu

Gör som Jimmie Ericsson (fd. Skellefteå AIK) och Matteus Lillieborg (Kanal 75) med flera, stötta ungdomarna på Skellefteåtravet och köp VIP-medlemskap och få en andel i travskolans nya tävlingshäst ”Icebreaker Sisu” för endast 500 kronor.

Matteus Lillieborg som alla kan se nästan varje lördag på V75-sändningar runt om i Sverige, har följt hästen under hela tävlingskarriären och tycker det är en häst som borde vara som klippt och skuren för travskolans ändamål.
– Jag ser massor fina hästar inom jobbet och en av dessa är ”Icebreaker Sisu”, som jag har följt sedan han började tävla. För det första är han en riktigt bra tävlingshäst, men han är även mycket snäll och kan hanteras av travskolans ungdomar, säger Matteus och fortsätter.
– Jag gillar verkligen idéen med upplägget att det är ungdomarna själva som skall träna och tävla med hästen. När jag även vet hästens potential var det helt omöjligt att inte köpa ett VIP-medlemskap och vara med i satsningen, berättar Matteus.

Efter att mikrofonen stängts av berättade Matteus att han hoppas att hästen får ett framspår på Skellefteåtravets V65-tävlingar lördag 30 september, om den startar, för den är riktigt startsnabb och trivs i ledningen.

Skellefteå AIK:s tidigare lagkapten Jimmie Ericsson är en annan av delägarna.
– Jag började med travet för bara något år sedan och när vår första häst ”Olly Håleryd” visade att hon kunde vinna lopp, blev jag direkt helt såld på trav, berättar Jimmie.
– Jag brukar inte lämna något åt slumpen utan gillar att ha stenkoll. Icebreaker Sisu är startsnabb och ärlig, därför tror jag det kan bli en mycket kul resa. Självklart väger det tyngst att man genom att köpa in sig ger ungdomarna helt nya möjligheter. Men som sagt, jag har alltid gillat att vinna och trivs riktigt bra i vinnarcirkeln, avslutar Jimmie med ett stort leende.

Nu finns chansen för alla att köpa ett VIP-medlemskap på Skellefteåtravet för hela 2023 – 2024, där det ingår en andel i travskolans tävlingshäst ”Icebreaker Sisu” för endast 500kr. (inga andra kostnader tillkommer) Hästen kommer att tränas av eleverna på travskolan under ledning av banans proffstränare och köras av ”framtidens kuskar” i loppen.

VIP-medlemskap + andel i Icebreaker Sisu för hela 2023 – 2024
Swisha 500kr* till 123-207 27 26 (Skellefteåtravet) och skriv ditt namn och mailadress i meddelandet.

*Inga andra kostnader tillkommer. VIP- och andelsbevis samt inbjudningar till olika VIP-aktiviteter och många andra fina förmåner utanför travsporten ingår.
Överskottet från hästens tävlande kommer att återinvesteras i ännu en tävlingshäst, så det finns en chans att man får en andel i ytterligare en häst om ”Icebreaker Sisu” lyckas bra.

Foto: Bildbyrån & TR Media

Föregående artikelOktobernumret är här!
Nästa artikelDen gröna butiken