Skellefteås musikframtid 20 januari

Native bild musikframtid

Är vi på väg in i en ny musikalisk storhetstid liknande den på 1990-talet med band som The Wannadies, This Perfect Day, Mindre Modiga Män, Hardy Nilsson med flera, kan det hända igen?

Skellefteå musikaliska med vänner presenterar en heldag på Sara kulturhus lördag den 20 januari med panelsamtal + konsert med framtidens band. Siktet är inställt på framtidens musikliv i Skellefteå. Det är fri entré till samtalet under dagen, men passa på att boka biljetter till konserten under kvällen.

Musikframtid affisch

Ungt, engagerat, begåvat – kvällens konsert blir ett showcase med några av de band som nu är med och skapar Skellefteås musikframtid.

RÖDA NAGLAR – tjej-punkbandet i Skellefteå, råa ljud och skrikig sång får dem att sticka ut i mängden. Med budskap om feminism försöker de få alla tjejer att våga ta plats och stå upp för sig själva.
KJELLS BÄNK – med eget material, en blandning av garagerock, punk och indierock levererat med en grym energi och scennärvaro.
HÖK – musik på svenska. Någon beskrev musiken som ljusmörk. Svepande gitarrljud med dödsallvarliga texter.
SOULMATE SOCIETY – med fascination inför 70-talet och soulen, ger dom sig på otrampad mark för att hitta sitt eget soulinspirerade moderna sound.
BARONS COURT – hårdrocksband med rötterna i Burträsk som släppte sitt första album 2022 och nu bara kör på.

Info: https://www.facebook.com/events/852119299734772/852119309734771/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/mot-skellefteas-musikframtid-biljetter/650605

Föregående artikelKlart! Tredje säsongen av Högspänning
Nästa artikelFramgångsrikt 2023 för Skellefteå Airport