Otto Knows till Summertime Festival

Native bild Otto

Han är en stor stjärna på den progressiva housescenen och har uppträtt på världens största musikfestivaler. Nu ser vi fram emot när han kliver upp på stora scenen under Summertime Festival i Skellefteå lördag den 29 juni.

Otto växte upp i Stockholm och började som DJ i unga år inspirerad av de lokala hjältarna som senare skulle erövra världen under namnet Swedish House Mafia. Han kom snabbt in i den inre kretsen av Sebastian Ingrossos etikett Refune och fick sedan höra ”Här är nycklarna till studion – gå och gör musik”.

Hans första hit kom 2010 med en bootleg-remix av Imogen Heap’s Hide & Seek som fick massor av uppmärksamhet. Men det stora genombrottet som kickstartade hans karriär kom två år senare, när ett experiment med att skapa konstiga ljud gav den massiva hiten Million Voices. Låten fick snabbt upp på BBC Radio 1:s spellista A och listades i topp 15 på UK Singles Chart, uppnådde guld i Australien, Irland, Nederländerna och Sverige samt nådde platina i Belgien.

Han har även samarbetat med storheter som Britney Spears och Avicii under åren, samt uppträtt på många av världens största festivaler som Tomorrowland, Creamfields och Ushuaia Ibiza för att nämna några. Nu hälsar vi honom varmt välkommen till Skellefteå och Summertime Festival under lördagskvällen den 29 juni.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=0KLMCexmkQI

Winter Bird-biljetter:
Köp de absolut billigaste biljetterna till Summertime festival 2024 via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikelSkellefteåguiden februari 2024
Nästa artikelBilfrakt utökar sin verksamhet