Ny butik öppnar i CK

CKutantext

Nu står det klart att det populära lågpriskoncept Normal kommer att öppna i Citykompaniet i höst. Butikskedjan Normal är känd för att erbjuda ett stort sortiment av dagligvaruprodukter och ledande varumärken till fasta lågpriser.

Normal säljer välkända varumärken inom smink, hushållsartiklar, skönhetsprodukter och ett brett utbud av kända basvaror så som exempelvis L’Oreal, Gillette, Colgate och Ajax.
– Det är mycket glädjande att vi kan presentera en sådan här etablering och som visar på en fortsatt stor efterfrågan av city- och köpcentrumlägen. Som fastighetsägare ser vi väldigt positivt på framtiden och vårt arbete med att fortsätta utveckla Citykompaniet och stadskärnan i Skellefteå, säger Viktor Nordlund på Nordvestor Fastigheter.

Normal kommer att flytta in på entréplan i Eurosko och Make up Stores förra lokaler och butiken planerar att öppna under hösten.
– Den här etableringen känns som ett bra komplement till de butiker som redan finns, både i Citykompaniet och övriga stadskärnan. Fler lågprisbutiker har efterfrågats av våra kunder i stadskärnan, säger Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

Citykompaniet har tidigare meddelat att Lekia kommer att öppnas på övre plan i slutet av oktober.

Föregående artikelDubbel Stanley Cup-mästare klar för AIK
Nästa artikelMiss Voon öppnar i The Wood Hotel