Miss Voon öppnar i The Wood Hotel

nyrestld

Inom kort slår The Wood Hotel by Elite upp dörrarna i Skellefteå. I samband med det kommer även topprestaurangen Miss Voon att öppna på 19:e våningen vilket ger en matupplevelse med oslagbar utsikt.

Miss Voon drivs idag av Jonas Svensson som skapade den första på Sturegatan invid Stureplan i Stockholm för 10 år sedan. Restaurangen serverar modern asiatisk mat och blir ett mycket spännande inslag i hotellet.

– I samband med Miss Voons 10-årsjubileum känns det otroligt spännande att få förmånen att öppna i The Wood Hotel by Elite. Byggnaden, hotellet och destinationen känns helt rätt och kul för oss, säger Jonas Svensson, grundare av Miss Voon.

Restaurangen kommer inredas av en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter – Thomas Sandell. Att Sandell som bland annat varit ordförande för Sveriges Arkitekter ritar restaurangen bidrar ytterligare till att göra restaurangen till en destination i sig. Att han har sitt ursprung i Skellefteå gör det hela än mer naturligt.

– Vi är oerhört glada över att få in en så pass toppklassig restaurang som Miss Voon i The Wood Hotel by Elite. Vi satsar fortsatt på att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse och i detta är det centralt att mat- och dryckesupplevelsen blir fenomenal – vilket den nu blir, säger David Halldén, VD och koncernchef för Elite Hotels of Sweden.

The Wood Hotel by Elite öppnar den 14:e oktober och då öppnar även Miss Voon. Restaurangen kommer ha plats för 80 personer.

Föregående artikelNy butik öppnar i CK
Nästa artikelSeptember –2021