Linus Lee till Summertime Festival

Native bild Linus

Stockholmaren som är influerad av artister som John Mayer och Frank Ocean kommer till Skellefteå och Norrvalla under fredagskvällen den 28 juni.

I år släpper Linus Lee en EP med fem spår, debutsingeln ”Kamikaze” kom i slutet av förra sommaren och följdes upp av ”Wolves” mot slutet av fjolåret.

Linus bor i Stockholm och inte är rädd för att växla mellan olika genrer. Med en narrativ låtskrivarstil, influerad av artister som John Mayer och Frank Ocean samt med spår av alt-pop, rock, hiphop och modern folkmusik, fyller han ett tomrum i svensk musik som har stått tomt allt för länge.

WM Bil 696x364

Han har alltid haft en brinnande passion för musik och blev till och med sajnad som låtskrivare till samma förlag som Post Malone innan han bestämde sig för att satsa på sin egen karriär som artist.

Nu ser vi fram mot ett spännande uppträdande på Skellefteå Summertime Music & Life festival under fredagskvällen den 28 juni.

Videos:
https://youtu.be/S37H2ll8t-E?si=abbVrqrTgJ5oRZu5
https://youtu.be/VqPY-kvKPv4?si=mziE2tBoj66UjGE2

Winter Bird-biljetter:
Köp de absolut billigaste biljetterna till Summertime festival 2024 via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

Lynx Ski Doo Banner 696x364 Skeå Guiden

Föregående artikelSkellefteå AIK´s damer klara för SDHL!
Nästa artikelLinus förlänger med Skellefteå AIK