Måns Zelmerlöw och Dom Första till Summertime

Native bild måns

Måns Zelmerlöw som är en av vår tids mest älskade artister och Dom Första som tagit oss med storm de senaste åren kommer bägge till Skellefteå och Norrvalla under torsdagsskvällen den 27 juni. (fri entré)

Måns jobbar just nu på nya låtar för att senare under våren släppa ny musik, samtidigt som han fortsätter att imponera med sina enastående prestationer och musik.

Med över 340 miljoner streams och otaliga platinautmärkelser råder det inga tvivel om att han är en av vår tids mest älskade artister. Han började sin musikaliska resa som ungt popfenomen i Idol 2005 och har sedan dess utvecklats till en internationell superstjärna, med dundersuccén i Eurovision Song Contest som en av höjdpunkterna, efter vilket vinnarlåten “Heroes” toppade listorna i 21 länder.

Efterföljande Europaturnén tog honom även till slutsålda arenor i 22 storstäder och han fortsatte att charma miljontals människor världen över när han 2016 var programledare i Eurovision tillsammans med Petra Mede.

Sedan dess har Måns fortsatt varit ständigt aktuell. Han har kontinuerligt släppt ny musik, uppträtt live, turnerat och medverkat i olika TV-program både i Sverige och Europa.

Albumet “Time” (2019) berättar en djupt personlig historia och inkluderar flera hits som “On My Way”, “Walk With Me”, “Better Now”, “Grow Up To Be You” och “One”.

2022 lanserade han ny musik, åkte på turnéer och medverkade i TV4’s populära musikprogram “Så mycket bättre”.

2023 ledde Måns idrottsgalan, var jurymedlem i Svenska upplagan av “Masked Singer”, släppte EPn “Nightcap”, samtidigt som han turnerade tillsammans med egna bandet The Agreement. Året slutade på topp med den kritikerrosade julturnén “Tomten och bocken – rider igen” tillsammans med komikern Per Andersson.

Videos:
https://youtu.be/-nbq6Ur103Q?si=8YbE4JUNLdI2kiw9
https://youtu.be/7MWUQv8D-6E?si=lh3YfVfiyrN_K1Ih

Dom Första har de senaste åren tagit Sverige med storm på sociala medier och verkligen släppt in dem i sina hjärtan. Den egensinniga mixen av skönsjungen stämsång och catchiga refränger får alla att vilja sjunga med och nu kommer grabbarna till Skellefteå och undrar samtidigt: ”Ska du va med på tåget eller står du kvar på perrongen!?”

Videos:
https://youtu.be/xvatJhs-dDI?si=_EEWQCTsOzEDo8V2
https://youtu.be/ZvV_pzg8gP4?si=CWsPOi7wzZXM09a8

Winter Bird-biljetter:
Köp de absolut billigaste biljetterna till Summertime festival 2024 via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikelSkellefteåguiden april 2024
Nästa artikelEfter 200 timmars arbete – nu är tifogruppen redo för slutspel