Han kliver in som ny delägare

roos utan

Företagshälsan Care of Nord fortsätter att växa.
Nu går Skellefteläkaren Anders Roos in som ny delägare.
– Att vara med och bygga upp ett företag från grunden, i ett Skellefteå som är i kraftig tillväxt, känns inget annat än inspirerande, säger han.

Anders har tidigare arbetat inom företagshälsovården, som distriktsläkare och som studierektor för AT och ST-läkarna i Skellefteå. Idag är han även förbandsplatsläkare i försvaret.

Nu går han in som ny delägare i Care of Nord – som han varit verksam i sedan i våras.

– Att vi är just lokalägda är något vi får oerhört mycket uppskattning för från våra kunder. Det blir en helt annan känsla av att vi faktiskt arbetar tillsammans för att förbättra arbetsplatsen och arbetsmiljön, säger Anders Roos.

Care of Nord har på kort tid lyckats etablera sig på den lokala marknaden, och bland kunderna märks Bergteamet, Drömtrappor, Skelleftebygg, Nordvestor Fastigheter och Nordelektro.

– Det som jag tycker är extra kul med att gå in som delägare och läkare i Care of Nord är att vi får göra allt. Från förebyggande arbete som exempelvis utbildning, till de praktiska delarna som lagstadgade undersökningar, säger Anders Roos.

Övriga delägare i Care of Nord är Josef Åshjelm, sköterska, Ulf Aspbäck, sjukgymnast och Anton Holmström, organisationskonsult.

Föregående artikelVärldsåkare till Skellefteå
Nästa artikelLegendariskt rockband till Skellefteå