Går samman och breddar sin kompetens

Golv4u Huvudbild 696x364

Golv 4U och NOAK Skellefteå har gått ihop och samlat all kunskap under samma tak. ”Med all kompetens som nu finns i företaget får vi en stabilare grund att stå på”, säger VD:n och grundaren Anders Lundberg. Även om Golv 4U nu har vuxit betonar Anders att det lokala fokuset kommer att finnas kvar.

Golv 4U har funnits i Skellefteå sedan 2007. Under 16 år har bolaget hjälpt företagskunder och privatpersoner i Skellefteå med omnejd med allt inom golv, oavsett om det har handlat om golvläggning, plattsättning eller golvavjämning. Det kommer de att fortsätta med även framöver, men nu har de gått ihop med NOAK´s Skellefteavdelning. NOAK finns fortfarande kvar med kontor i Piteå, Luleå och Umeå och har samma huvudägare, In Area, som Golv 4U.

– Sammanslagningen innebär att vi kan ta emot fler kunder plus att vi har breddat våra kompetensområden. NOAK har till exempel varit väldigt duktiga inom kakel medan vi framför allt har haft fokus på plastmattor, textiler och trägolv. Med all kompetens som nu finns i företaget får vi en stabilare grund att stå på, en bredare bas, säger Anders Lundberg.

Personalen från båda företagen är kvar och därmed är Golv 4U nu 22 anställda.
– När vi har samma huvudägare så känns det bra att bli ett bolag under samma tak för att möta marknaden på bästa sätt, säger Mikael Forsberg, arbetsledare från NOAK Skellefteå.

Även om Golv 4U nu blir en större spelare i sammanhanget är Anders väldigt noggrann med att betona att den tydliga lokala prägeln kommer att finnas kvar.

”När vi har samma huvudägare så känns det bra att bli ett bolag under samma tak”

– För oss är det jätteviktigt att bevara det vi har byggt upp lokalt under så många år. Att vi kan möta vem som helst här och hjälpa till. Alla ska känna sig trygga i att vi kommer att erbjuda samma service som tidigare, säger Anders.

I och med att han har drivit Golv 4U i 16 år vet han att många kunder väntar till våren med att börja fundera kring vilka renoveringar man vill göra.

– För att slippa racet i vår kan det vara en bra idé att ligga lite före. I april är det många som vill dra igång renoveringar, men då är det inte alltid vi hinner med. Vill man vara säker på att få hjälp är det bra att vara ute i tid och nu under vintertid har vi ofta större möjligheter att hjälpa till, säger han.

Läs mer: www.golv4u.se

Föregående artikelAsme till Summertime 2024
Nästa artikelHockeymanagerspelet från Skellefteå