Byske Havsbad är bäst i Sverige

Native bild Byske camping

– Jag blir stolt och glad att leda ett team som strävar mot att leverera en sådan service till våra gäster och får den uppskattningen tillbaka, säger Celia Yoshida Ahlin, avdelningschef campingarna i Skellefteå kommun.

Det är organisation ACSI Eurocampings som står bakom utmärkelsen. Organisationen, som har funnits sedan 1965, bedömer campingar dels utifrån tekniska besök, dels med hjälp av campinggästernas omdömen. Sedan förra året har man också delat ut pris till de mest uppskattade campingplatserna i Europa.

Campinggäster har kunnat rösta via olika ACSI-webbplatser på sina favoritplatser i Europa i åtta olika kategorier. Utöver dessa kategorier så prisas de campingar som fått högst röster per land och där seglade Byske Havsbad upp i toppen för Sverige.

– Det är så roligt att driva Byske Havsbad, speciellt tillsammans med ett team som stödjer varandra i vått och torrt, säger Celia Yoshida Ahlin.

Priset som bästa camping delades ut av Ysbrand Bergman och Arianne Bergman-Frelink, ACSI eurocampings, till Karin Eriksson, Mattias Bergstedt, Celia Yoshida Ahlin och Lisa Lind vid Byske Havsbad.

ACSI Eurocampings har information om över 9 000 campingplatser i Europa på sin webbsida och i Sverige har de besökt och bedömt cirka 340 campingar.

Föregående artikelSmåstjärnorna på Summertime
Nästa artikelSpännande travdag i Skellefteå