Anis Don Demina och Bamse till Summertime

Native bild Anis

Anis är en allkonstnär som redan stått på scenen fyra gånger under Melodifestivalen. En gång som artist helt själv, två tillsammans med Samir & Victor och Zeana och den sista gången som programledare.

Redan som 14-åring började han uppträda som rappare under namnet ”Sajjk”. Några år senare växte hans karriär som Dj och musikproducent och han började arbeta på klubbar som Movida i Dubai och Cirque Le Soir i London, där han även bodde ett tag.

Han fick senare ett skivkontrakt hos Warner Music Group och har gjort massor efter det. Bland annat samarbeten och hitlåtar som ”On My Mind”, ”Wasted” och ”Sucker For Love” som gav guldskivor för både ”Wasted” och ”Sucker For Love”.

Anis har även gjort rösten till en av hyenorna i den animerade filmen Lejonkungen, sprungit runt och kämpat i cellerna på ”Fångarna på fortet” och dansat framför miljonpublik i ”Lets Dance”. Nu kommer han medverka i Kitteltältet under torsdagskvällen den 29 juni.

Native bild bamse

Bamse och Lova
Efter fjolåret stora succé så kunde inte arrangörerna säga nej till Bamse, Lova och framförallt till barnens önskemål om att få se sina favoriter även denna sommaren. Bamse och Lova kommer uppträda fredag den 30 juni och det är helt gratis att se showen.

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla i publiken sjunger med i barnsångerna och rör sig till klassiker som ’Huvud, axlar, knä och tå’, ’Krokodilen’ och ’Imse vimse spindel’ med flera. Showen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-7 år.

Efter föreställningen är det Meet and greet, där alla barnen får möjlighet att träffa Bamse och Lova, så missa absolut inte detta.

Artister klara för festivalen:
Benjamin Ingrosso
Scooter (DE)
Bolaget
Norlie & KKV
Markoolio
Martin Stenmarck
Klara Hammarström
Robin Kadir
Wahlstedt
Da Buzz
Boy In Space
Rivstart
The Magnettes
Kjells Bänk
Halm
Frown
Bamse och Lova
Anis Don Demina
(fler artister presenteras inom kort)

Förköpsbiljetter till sommarens festival via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikelUng Svensk Form 2023 till Skellefteå
Nästa artikelBidrag till kulturskolorna i Västerbotten