Vi är stolta över vår tradition och historia

Bild 696x364
Anton Strandberg och Linda Sundlöf

Västerbottens äldsta advokatbyrå fyller jämnt. Ahlgrens Advokatbyrå firar 80 år och kommer att uppmärksamma det både externt och internt under året. ”Vi är stolta över vår tradition och historia”, berättar Anton Strandberg, delägare i Skellefteå.

Ahlgrens Advokatbyrå har haft kontor i Skellefteå i ungefär sju år, men byråns historia sträcker sig betydligt mycket längre tillbaka än så. Rudolf Ahlgren grundade Ahlgrens Advokatbyrå redan 1944 i Umeå – och nu firar byrån alltså 80 år.

– Vi kommer under året att ha ett större event i Umeå där vi firar lite extra. Sedan kommer jubiléet att uppmärksammas både externt och internt under året, säger Linda Sundlöf, advokat och delägare i Skellefteå.

Med sina 80 år i branschen är advokatbyrån Västerbottens äldsta.
– Vi är såklart stolta över vår tradition och historia, men strävar samtidigt efter att hela tiden utvecklas, säger Anton Strandberg.

När Ahlgrens Advokatbyrå startade sin verksamhet i Skellefteå var det med Linda Sundlöf, samt en biträdande jurist. Under de snart sju år som har gått sedan dess, har kontoret vuxit till sex anställda, varav fem är jurister. Idag har de totalt 18 anställda och eftersom Umeå- och Skellefteåkontoret har ett nära samarbete finns all tänkbar juridisk expertis som klienterna efterfrågar.

– Vi vill vara den självklara partnern för privatpersoner samt små och stora företag i Skellefteå. Vi strävar efter att vara en fullservicebyrå och tillsammans med vårt Umeåkontor finns djupgående kompetens inom de flesta juridiska områden, säger Linda Sundlöf.

Hållbar juridik
Byrån har under en längre tid arbetat under ledorden ”hållbar juridik”. Detta handlar exempelvis om att erbjuda klienterna hjälp i livets olika skeenden och jobba mot långsiktiga klientrelationer, samt om en hållbar arbetsmiljö för de anställda.

– Som anställd hos oss vill vi erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, men samtidigt att det ska finnas tid för ett liv vid sidan av jobbet. Att vi har de här värderingarna tror vi är en stor anledning till att många har jobbat hos oss länge. Det leder i sin tur till att klienterna känner igen sig och kan vara trygga med att de får juridisk rådgivning med hög kvalitet, avslutar Anton Strandberg.

Läs mer på www.ahlgrens.nu

Föregående artikelBilfrakt utökar sin verksamhet
Nästa artikelMilitära transporter längs landsvägarna