Så enkelt kan du få din drömdusch

skellefteglas

Att få sin drömdusch är ingen utopi. Genom att anlita Skellefteglas kan du få badrumslösningen du alltid drömt om – och samtidigt spara pengar.
– På det här sättet räcker det med en bild eller idé, säger Anton Tuoma om Skellefteglas unika lösning.

Badrummet är för många en plats för ­avkoppling och återhämtning. För att upp­fylla kriterierna ska badrummet helst vara både funktionellt och trivsamt. Det gör att många går med drömmar om ett lyxigt badrum – men att avsätta månader till en renovering och
budgetera för att matcha kostnaden gör att det ofta förblir en dröm.

Genom att anlita Skellefteglas kan du nu få lösningen du alltid drömt om – och samtidigt spara pengar.
– Oftast har kunden en idé, men saknar skiss eller ritning. Det första vi gör är att rita upp en 3D-ritning. På så sätt kan kunden se exakt hur det blir och vi kan undvika eventuella missförstånd, säger Anton Touma.

I 3D-programmet finns stora ­möjligheter – här kan du leka med form, ­utseende, färg och stil. Tillsammans med Skellefteglas expertis skapar du både en funktionell och trivsam duschlösning.
– Det bästa är om kunden kontaktar oss direkt, innan de hunnit påbörja projektet. Genom att undvika onödigt arbete kan du spara stora pengar, säger Anton Tuoma.

Skellefteglas har idag sex anställda som ­tillsammans har nästan 120 års erfaranhet inom glas och fönster. Att dessutom fler och fler Skelleftebor anlitar företaget till specialmåttade duschlösningar ser Anton Tuoma som ett kvitto på att satsningen bär frukt.
– Kunden har ofta en idé på hur de vill ha det, men utan referensbilder eller ritningar kan det vara svårt att förmedla med tanke på alla alternativ som finns. Eftersom vi jobbar med cadritningar får kunden en tydlig översikt och vi konsulter kan på ett enklare sätt förklara hur man ska gå ­tillväga. Vi ser en stor efterförfrågan och det är kul att många har upptäckt hur ­enkelt man kan få lösningen man alltid drömt om, säger Anton Tuoma.

Föregående artikelMars
Nästa artikelSnart öppnar Skellefteås nya restaurang