Kommunikationsbyrå värvar toppnamn

Bolander 696x364
Marcus Bolander

Kommunikationsbyrån Henson har gjort klart med ytterligare en prestigevärvning. Branschprofilen Marcus Bolander har rekryterats som kundansvarig rådgivare och blir en viktig del i utvecklingsarbetet för flera av byråns kunder i både Skellefteå, Umeå och andra delar av landet.

– Att jag valde att gå till Henson handlar till stor del om att de har en otroligt spännande mix av uppdrag och långsiktiga kundsamarbeten. Det är alltifrån viktiga samhällsfrågor kopplade till den offentliga sektorn och den gröna omställningen, till kommersiella aktörer och stora industrier i regionen. För mig känns det inspirerande att bli en del av det sammanhanget och att med strategiskt smart kommunikation kunna bidra till kundernas fortsatta utveckling, säger Marcus Bolander.

WM Bil 696x364

Marcus Bolander har de tre senaste åren haft rollen som Brand Manager på Martinsons Byggsystem och dessförinnan har han lång och gedigen erfarenhet från Västerbottens byråvärld. Som kundansvarig rådgivare på Henson kommer fokus ligga på att bidra till kundernas utveckling av både varumärke, kommunikation och affär. Hensons vd Åsa

Stocksén berättar:
– Alla som har haft förmånen att jobba nära Marcus vet att hans personlighet gör honom rätt unik i förmågan att skapa kundnära, starka relationer. I kombination med sitt analytiska helikopterperspektiv och viljan att hela tiden hitta smarta, effektiva vägar framåt är han helt klart en rekrytering som gör Henson starkare – och i förlängningen även våra kunder.

Föregående artikelAvtalet med Kauno Tiltai för bygget av Karlgårdsbron hävs
Nästa artikelSuperstjärnan Jessie J till Summertime