Kyrkjebø återvänder till Sara kulturhus

sisselfb

Ingen jul utan Sissel! Även i år gör Sissel Kyrkjebø ett av sina turnéstopp i Skellefteå, som också blir hennes enda spelning i norra Sverige. Med sin fantastiska röst och nya show kommer hon för att sprida julstämning i vintermörkret. Den 19 november står Sissel Kyrkjebø på Sara kulturhus stora scen.

Få artister är så starkt förknippande med julen som Sissel Kyrkjebø. På både skiva och live har julmusik fått ta stor plats för Sissel. Över en miljon har sett hennes julkonserter bara i Norden, ett svårslaget rekord. Sissels utsålda konsert i Skellefteå 2021 blev en kritikerrosad succé och nu får publiken en ny chans att lyssna på stämningsfull julmusik.

I tillägg till Sissels fantastiska stämma har hon en unik scenutstrålningen som gör att du som publik får känslan att hon sjunger direkt till dig, och bara dig. Denna kombination har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist över stora delar av världen, och inte minst en artist som många andra vill samarbeta med.

Med på scenen har Sissel sitt band och tillsammans kommer de att framföra allt från klassiska julsånger till soul och gospelpartier, sånger som verkligen får publiken att få känna riktig julstämning!

– Vi hade ett fantastiskt dygn i Skellefteå i november 2021, och det var en ära att få vara en av de första att uppträda i vackra Sara kulturhus. Vilken upplevelse! Vi ser framemot att återvända 2022 – både till Sara kulturhus och till Skellefteå, säger Sissel Kyrkjebø.

Biljetter till Sissels Jul 2022 i Sara kulturhus släpps fredag 1 april klockan 10.00 via Ticketmaster.se och Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikelLudwig Hart klar för Summertime
Nästa artikelKunder världen över öser beröm över Skellefteföretaget