Skelleftemäklare med gedigen erfarenhet

Native bild Ludvig

Ludvig & Co, tidigare LRF Konsult, är Sveriges största förmedlare av skogs- och jordbruksfastigheter. Kontoret i Skellefteå har det senaste året breddat sin kompetens genom att anställa Ralf Gustafsson och Maria Lindmark, som tillsammans har 35-års erfarenhet som fastighetsmäklare.
– Det känns definitivt som en nytändning, berättar Ralf och Maria.

Även om båda är nya på Ludvig & Co är de inga nybörjare i branschen. Ralf har jobbat som fastighetsmäklare i Skellefteå sedan 2005 och Maria sedan 2006. Tillsammans har de alltså cirka 35-års erfarenhet. Erfarenhet som de nu ska använda för att hjälpa kunderna hos Ludvig & Co.

– Vi båda har jobbat med skogs- och jordbruksfastigheter tidigare, men inte i samma skala som här. Att utvecklas inom skogs- och jordbruk var det som framför allt lockade mig till Ludvig. Sedan är det en bonus att jag får göra det med Ralf, säger Maria och får medhåll från Ralf, som fortsätter.
– Vi kände att vi ville ta ett nytt steg och en annan riktning inom det här jobbet. Kunderna hos Ludvig har ett bredare spektrum av frågor och det blir en mer rådgivande roll, berättar Ralf.

En nystart
Både han och Maria beskriver flytten till Ludvig & Co som en nystart.
– Företaget ger oss möjligheter att själva utvecklas. De har också en gedigen intern utbildningskatalog. I organisationen finns dessutom all kompetens och kunskap som behövs. Det handlar mycket om att nyttja nätverken som finns. Är det något jag funderar på finns det alltid någon att prata med, berättar Ralf.
– Man märkte direkt att det finns ett bra samarbete inom organisationen. Vi är lite som en familj, säger Maria.

Stort utbud
Deras utbud inom fastighetsförmedling innefattar allt från värdering, fastighetsköp och fastighetsförsäljning till investeringsrådgivning och upprättande av juridiska avtal och handlingar.
– Vi kan hjälpa våra kunder med det mesta så som avstyckningar, servituts/arrendeavtal och generationsskiften med mera och är ett nästintill komplett konsultföretag, förklarar Ralf och Maria.

En av Sveriges ledande fastighetsförmedlare
Under 2020 bytte LRF Konsult namn till Ludvig & Co och det namnet kommer från grundaren Ludvig Nannesson. På Skellefteåkontoret, som täcker i stort sett hela norra Västerbotten, jobbar ett tiotal personer. Nationellt finns Ludvig & Co på 130 orter i landet och är en av Sveriges ledande fastighetsförmedlare.

Läs mer: https://ludvig.se/maklarkontor/skelleftea/

Föregående artikelTacticalstore har hjälpt till i Ukraina
Nästa artikelICD är hela bygdens IT-partner