Skellefteföretag växer – dubblar antalet butiker

skellefteliv.se skellefteforetag vaxer dubblar antalet butiker alex drag

Skellefteföretaget Elon Bogården, med vd:n Alexander Berglund och NHL-proffset Melker Karlsson som en av delägarna, expanderar vidare. Från och med i dag förvärvar man två nya butiker, Elon Söder på Anderstorp och Elon City i Luleå.
– Det känns fantastiskt roligt att vi nu är i mål, säger Alexander Berglund.

Från en till fyra butiker – på ett år. Det har onekligen gått undan för gänget bakom vitvarubutiken Elon Bogården. Alexander Berglund och NHL-proffset Melker Karlsson har förädlat konceptet som bygger på att besöket ska vara en upplevelse.
I butiken på Erikslid har fullt funktionsdugliga utställningskök installerats, allt för att skapa en helhetsupplevelse för kunderna.
– Vi försöker ständigt anpassa oss efter kunderna och deras behov; här ska du inte bara kunna uppleva ett kök utan också prova till exempel en sous vide, äggkokare eller ett våffeljärn, säger Alexander Berglund.

– ANNONS –

Den första butiken kompisarna tog över har på kort tid blivit en jättesuccé och efter det har Alexander som vd för Elon Bogården förvärvat ytterligare butiker i Sverige. I oktober 2019 tog han över Elon på Kungsholmen och från och med i dag håller han i rodret för ytterligare två butiker; Elon Söder på Anderstorp och Elon City i Luleå.
– Det känns fantastiskt roligt att vi nu är i mål, säger Alexander.
Trots det allmänna världsläget tror han starkt på Skellefteås utveckling i allmänhet och den södra sidan av staden i synnerhet.
– Det byggs och det planeras nya handelsplatser, inte minst på den södra sidan av Skellefteå – som vi ser en enorm potential i, säger Alexander och fortsätter:
– Nu kan vi komma närmare kunderna och ta nästa steg som företag. Upplevelse och inspiration är nyckelord som även i fortsättningen kommer att göra att våra butiker sticker ut.

– ANNONS –
Föregående artikelStjärnan vill starta skola i Skellefteå
Nästa artikelFörsta pusselbiten i nysatsningen