Första pusselbiten i nysatsningen

ghost

På morgonen tog han emot sin dotter på bb – på eftermiddagen grundade han sitt företag. Nu är Ghost Competence inne på sitt sjätte år och vd:n Tobias Nilsson står fast vid sin offensiva färdriktning. Nu har Carolina Mangård, 38 år, rekryterats som konsultchef.

Mitt i ett nyhetsflöde som de ­senaste veckorna främst har dominerats av nedslående rubriker om konkurser och kriser, så kommer även positiva besked.
Bemanningsföretaget Ghost Competence står just nu redo att storsatsa och ska anställa minst två personer till ­huvudkontoret i Skellefteå.
Vd:n Tobias Nilsson berättar att bolaget omsatte hela 16 miljoner ifjol, en klar ökning från de 1,6 miljoner företaget omsatte 2015 – och nu fortsätter den offensiva satsningen för att bygga Norrlands främsta bemanningsföretag.
– Jag grundade företaget samma dag som min dotter föddes, den 28 januari 2015, och mindsetet är fortfarande detsamma; Vill du jobba med en hängiven, driven och framförallt lokal kompetenspartner är det oss du ska vända dig till. Anledningen till att jag startade företaget var just för att det saknades i stan, säger Tobias Nilsson.

Som ett första led i nysatsningen har Carolina Mangård rekryterats som konsultchef. Hon arbetade fram tills nyligen på Nordic Light och gjorde sin första dag på Ghost Competence i slutet av mars.
– Det känns jättespännande, inte minst med tanke på utvecklingen i Skellefteå som trots allt fortsätter att tuffa på, säger Carolina Mangård och fortsätter:
– Det är en rolig bransch att verka i och jag kommer att fortsätta på Tobias inslagna väg. Vi ska vara din lokala partner som kommer att göra allt för att du ska bli nöjd, oavsett om du sitter högst upp i företaget eller jobbar på golvet. Vi finns för alla och det är viktigt att komma ihåg.

– ANNONS –

Med kontor i Skellefteå, Luleå och Umeå är Ghost Competences målsättning att skapa och bibehålla så många arbetstillfällen som möjligt i Norrland.

– ANNONS –
Föregående artikelSkellefteföretag växer – dubblar antalet butiker
Nästa artikelICA blir granne med CK