Zara Larsson till Skellefteå

zaralarssonutan

Zara Larsson uppträder i tre svenska städer: Stockholm, Göteborg – och Skellefteå.
Den 27 november gör världsstjärnan ett unikt stopp i Sara kulturhurs.
– Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något, hälsar Zara Larsson.

Zara Larsson är Sveriges absolut största musikexporter just nu, med över 5 miljarder streams och internationella hits som ”Lush Life”, ”Ain´t My Fault” och ”Never Forget You”.

Den 27 november kommer Zara Larsson till Skellefteå och Sara kulturhus med sin arenaturné Poster Girl Tour. Skellefteå blir därmed ett av totalt sex stopp på turnén tillsammans med Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Senast Zara Larsson stod inför den svenska publiken var på Way Out West 2019 och denna gång utlovar hon något alldeles extra:

– Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något, hälsar Zara Larsson i pressmeddelandet.

Biljetterna släpps den 29 september 10.00 på ticketmaster.se. Följ Sara kulturhus på sociala medier för att få uppdaterad information om biljettsläpp.

Föregående artikelErbjuder företagsvård – i Skellefteå
Nästa artikelRestaurangen i CK får lokala ägare