V75 kommer till Skellefteå

Native bild Skellefteatravet

Skellefteåtravet välkomnar alla, stora som små, till en riktig publikfest lördag 1 oktober. Äntligen är det dags för V75, årets stora sportsliga höjdpunkt på travbanan med landets bästa hästar och kuskar.

Det kommer att finnas något för alla åldrar. Förutom tävlingar i världsklass erbjuder travet en stor pub i totohallen mitt på upploppet, där man kan släcka törsten och samtidigt se alla täta upploppsstrider. När magen sedan börjar kurra, för det kommer den att göra, är det bara att välja något gott ur Pad Thai Mix, Smash N´Grab Burgers och Bastuträsk charks spännande menyer.

Aktiviteter för de yngre
Travskolan erbjuder de yngre besökarna ponnykörning, ponnypyssel, barnbio, tipsrunda, käpphästhoppning, fiskdamm och hoppborg. I bakfickan finns några spännande utmaningar där det är vinst varje gång. Det finns även en skattjakt med 10 gömda skatter för alla att leta efter eller varför inte prova på roliga cirkus- och balansövningar tillsammans med Kultur och Fritidsbanken. Ja denna dag erbjuds det mesta som krävs för att de yngre besökarna skall få en fantastisk upplevelse.

V75-bussar
Bussarna körs efter E4:an från Byske i norr och Robertsfors i söder och plockar upp travintresserade efter vägen. Kostnaden för tur och retur till Skellefteåtravet, inträde på banan och program är endast 200 kronor, men alla platser måste förbokas då det finns ett begränsat antal platser på bussarna.
Boka plats på V75-bussar: 070-317 75 34

Travbanan firar 70 år
Skellefteåtravet firar även 70 år, så passa på att ta med familj, vänner och arbetskamrater för en fartfylld och mycket rolig lördag tillsammans. Är ni bra på att hitta vinnarna i loppen finns också möjligheten att vinna riktigt stora pengar!

– Detta är vår stora sportliga dag och i år blir det även vår säsongsfinal. För er som aldrig besökt oss tidigare så finns det spelvärdar på plats som kan besvara alla de frågor som ni kan tänkas ha. Vi önskar alla, stor som liten, välkomna till en mycket spännande dag, säger travbanechefen Joakim Johansson.

All information om V75-dagen: www.skellefteatravet.se

Native annons travet

Föregående artikelNy festival i Jörn – Open Fire Festival
Nästa artikelHelena om bostadsmarknaden