Tyska Scooter till Summertime

Native bild Scooter

Tysklands framgångsrikaste technoband genom tiderna är klara för Summertime Music & Life Festival i Skellefteå lördag den 1 juli 2023.

God save the rave är inte bara titeln på deras 20:e album, utan också namnet på den hyllade arena- och festivalturnén som de genomfört under detta året. Deras budskap var högt och tydligt, ”Don’t forget the rave”.

Bandet är just nu på toppen av sin karriär och deras senaste album placerade sig snabbt på topp 10 och de kan även lägga ”God save the rave” till deras imponerande samling av hits som de skapat under åren.

Scooter har sålt över 30 miljoner skivor och har fler än 100 guld- och platinaskivor. Deras singlar har tillbringat över 500 veckor på singellistorna och albumen har legat över 300 veckor på albumlistor världen över.
Inget annat tyskt band kan matcha antalet topp tio hits, utan de kan snarare jämföras med artister som Madonna, Michael Jackson, Rihanna eller Depeche Mode.

I början av januari nästa år så släpps även den efterlängtade Scooter-dokumentären ”FCK2020” på bio. Då kan alla fans följa bandet under två och ett halvt år och se dem som de aldrig sett dem förut.

Se video: https://www.youtube.com/watch?v=4YxTa1AUqps

Just nu finns möjligheten att köpa billiga förköpsbiljetter till sommarens festival via
www.summertime.nuhttps://www.ticketmaster.se/event/627743 eller hos Skellefteå Turistcenter. (Det finns ett begränsat antal ”Winter Bird biljetter”, först till kvarn gäller när biljetterna är slut är de slut)

Föregående artikelMoa får ett stort pris
Nästa artikelJulnumret är här