Travskolan i stan stöttar drabbade

Native bild travet

Skellefteåtravets travskola gör sina hjärtan blåa i kampen mot prostatacancer.
– Hela månaden har vi temat blått och involverar våra elever och hästar i den viktiga kampen mot prostatacancer, berättar Moa Säll, Utbildnings och Travskoleansvarig på Skellefteåtravet.

Hästarna bär blå utrustning och vi har blåa rosetter och band så eleverna kan göra hästarna extra fina under en månad där vi skänker en extra tanke till dem som drabbas hårt i en orättvis sjukdom.

– Hjälp oss därför att uppmärksamma och tillsammans stötta i kampen mot prostatacancer. Även en liten gåva till bättre forskning och vård kan hjälpa till att ge de drabbade hopp om tillfrisknande, säger Moa.

Genom att skänka en gåva till Mustaschkampen bidrar du även till att stötta Travskolan på Skellefteåtravet. ATG delar nämligen ut en check till de fem travbanor som samlat ihop mest pengar till Mustaschkampen där vinnaren får hela 100 000 kr.

– Tillsammans kan vi i Skellefteå hjälpa till i den viktiga kampen mot prostatacancer och samtidigt stötta vår egen travskola och travbana. Hjälp oss därför att hjälpa alla de som drabbats genom att skänka en gåva via vår insamling, avslutar Moa.

Klicka på länken här under och ge ditt bidrag via Skellefteåtravets travskola.
https://insamling.prostatacancerforbundet.se/fundraisers/skelleftea-2022

 

Föregående artikelAllt fler handlar lokalt och besöker Skellefteå
Nästa artikelBlack Friday