Tjuvjakt + Lov1 till Skellefteå

Tjuvjakt+Lov1 696x364
Tjuvjakt + Lov1 kommer till Skellefteå och Sara kulturhus.

I höst kan publiken i Skellefteå se fram emot en unik upplevelse då Tjuvjakt + Lov1 uppträder under en och samma kväll på Sara kulturhus. Fansen över 18 år kan dessutom starta kvällen med dessa två konserter och sedan fortsätta till nattklubben Cinco, då Sara och Cinco gör gemensam sak för att ge fansen en helkväll. För både Tjuvjakt och Lov1 blir det premiärbesök i Skellefteå när bandmedlemmarna intar Sara kulturhus den 25 oktober.

– Vi är glada att kunna erbjuda publiken en helhetsupplevelse med två av Sveriges mest populära band, Tjuvjakt och Lov1. Extra kul att vi samtidigt breddar vårt nätverk utanför huset och skapar ett nytt koncept tillsammans med Cinco som är en väletablerad aktör för nöjeslivet i Skellefteå, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus.

Om Tjuvjakt
Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” samt erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina fem fullängdsalbum, två mixtapes och en EP har de med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.

AnnonsSummertime digital

2023 fyllde bandet tio år som grupp, vilket firades med två albumsläpp – det hyllade albumet “Lov att leva” och det senaste, självbetitlade albumet ”Tjuvjakt” – en hommage till gruppens rötter. Plattan innehåller samarbeten med storheter som ADAAM, Bell, Parham och Alexander Juneblad och Alexis Weak.

Bandmedlemmar: Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson.

Om Lov1
Lov1 har tagit Sverige med storm både som liveartister och på sociala medier. 2020 slog Lov1 igenom stort med ”Sexcigg” som toppade listorna hela sommaren. Under 2022 har bandet släppt albumet ”Profeterna på Balkongen” som slog sig in på #9 som landets mest streamade album. Lov1 drar fulla hus på festivaler och klubbar runt om i landet och har över 110 miljoner streams, miljontals visningar på YouTube och flertalet guld- och platinasinglar i ryggen.

Lov1 leds av Pontus Bjernekull Mörner och Waldemar Eriksson.

Föregående artikelSkellefteföretaget blir unika
Nästa artikelBoliden och Skellefteå AIK tecknar nytt avtal