Teatern stänger verksamheten

vbteatern

Västerbottensteatern stänger ned all publik verksamhet – året ut.
– Ett riktigt tråkigt men oundvikligt besked att lämna, men nu satsar vi istället våra resurser på att planera ett fantastiskt kulturår 2021 med bland annat inflyttning i Sara kulturhus, säger teaterns vd Fransesca Quartey.

Beslutet om nedstängning innebär bland annat att det inte blir någon publik premiär för Teaterspektaklet, Västerbottensteaterns jubileumsrevy med anledning av 40-årsjubileet som länsteater. Men detta är enbart en paus, teatern överger inte publiken understryker Fransesca Quartey.
– Nu satsar vi istället våra resurser på att skapa ett fantastiskt kulturår 2021 med tema Västerbotten. Längtan efter publik är stor här i teaterhuset och vi samlar våra krafter för att kunna erbjuda några riktigt härliga teaterupplevelser nästa år. Håll ut och håll utkik i sociala medier efter information om kommande evenemang som vi planerar, såväl digitala som i levande livet.

Västerbottensteatern ser trots allt optimistiskt på nästa år. Målsättningen är bland annat  att publiken ska kunna se Teaterspektaklet under 2021.

– ANNONS –

– Det får bli en retroaktiv jubileumrevy”, hälsar marknadsavdelningen.

Västerbottensteatern kommer under dagen att gå ut i sociala medier med information kring hanteringen av redan köpta biljetter till någon av årets återstående och nu inställda föreställningar.

– ANNONS –
Föregående artikelMando Diao till Skellefteå
Nästa artikelSten-Georg tillbaka i Arenan