Sten-Georg tillbaka i Arenan

stengeorgbild
Foto: YOUTUBE

Sten-Georg är tillbaka i Skellefteå Kraft Arena. När Skellefteå AIK inför publikfigurer är profilerna de första som porträtteras – på sina originalplatser.
– Vi tycker detta är ett ypperligt tillfälle att hylla två av våra största läktarlegender genom tiderna. Nu får de återigen sitta på sina favoritstolar i den arena de länge kallat hem, säger Samuel Söderlund, Skellefteå AIK.

Leksand var först ut med konceptet – och nu hakar Skellefteå AIK på.
Från och med i måndags kan supportrar som inte kan se matcherna på grund av rådande restriktioner stödja klubben – och då få sitt ansikte på en pappfigur som placeras på läktaren i Skellefteå Kraft Arena.

Hyllar profilerna

Som en hyllning till sina kanske största fans någonsin väljer nu klubben att porträttera Sten och Georg Wikström, eller Sten-Georg som de kallades i folkmun.
Tvillingarna, som inte missade en hemmamatch från 1976 till de gick bort, kommer att avbildas med var sin publikfigur – och placeras på sina originalplatser i Skellefteå Kraft Arena.

– ANNONS –

– Nu får de återigen heja fram killarna från sina favoritstolar i den arena de länge kallat hem, säger Samuel Söderlund.

Här kan du beställa din egen Skellefteå AIK-publikfigur. Priset är 300 kronor varav hälften går direkt till klubben.

– ANNONS –
Föregående artikelTeatern stänger verksamheten
Nästa artikelInga arbetstider eller ledigheter