Stadsfesten presenterar två nya akter

stadsfesten

Två nya artister är klara för Stadsfesten. Hemmasonen David Lindgren samt popgruppen Dolly Style kommer att uppträda på sommarens festival.
– Det känns kul att kunna presentera två så etablerade artister, säger en av arrangörerna Mikael Lundmark.

Nyligen meddelade arrangörerna att det här blir den sista Stadsfesten i centrala Skellefteå. Under våren har The Ark, Movits, Noice och Magnus Uggla presenterats. Nu kan Skellefteåguiden berätta att ytterligare två artister är klara för sommarens festligheter. Dels hemmasonen David Lindgren, som just nu är inne på sin andra säsong som programledare för Let’s Dance.

– David är en otroligt uppskattad och hårt arbetande artist som alltid står med båda fötterna på jorden. Oavsett om det handlar om en arenaturné, en musikalroll eller som TV- host så drar han publiken till sig och han har en unik förmåga att underhålla. Han har på kort tid blivit en av våra mest folkkära artister, säger Mikael Lundmark.

Som dagsunderhållning på lördagen återvänder barnens favorit, popgruppen Dolly Style.
– Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal, förklarar Lundmark.

Biljetter till Stadsfesten, som går av stapeln 30 juni – 3 juli, kan du köpa via festivalens hemsida. 

Föregående artikelPopjournalisten kommer till Skellefteå
Nästa artikelBagge klar för Summertime