Sommarteatern visar Romeo och Julia igen

Romeo och Julia

Missade du sommarteatern Romeo och Julia som spelades under kraftiga restriktioner coronaåren 2020 och 2021? Nu har du chansen att se eller uppleva den igen! Västerbottensteatern kommer att visa hela föreställningen på Kulturtrappan på Sara kulturhus 3:e maj klockan 19.00.

-Coronasomrarna spelade vi Romeo och Julia, som i våra ögon är en av de bästa föreställningarna vi någonsin satt upp. Den var helt slutsåld med de 50 platser per föreställning som var tillåtna, men det var ju ändå väldigt få som fick tillfälle att se denna superpärla säger Kristina Bygdén, kommunikatör och grafisk formgivare vid Västerbottensteatern.

– Vad vi valde att göra då var att göra en riktigt proffsig inspelning som vi nu tänker visa upp. Evenemanget är gratis och det är bara att ta plats på en kudde i trappen och fyllas av sommarminnen, kärlek, svartsjuka, intriger – ja, allt vad denna klassiker innehåller, avslutar Kristina.

FILMVISNING AV HYLLADE SOMMARTEATERN ”ROMEO OCH JULIA”
Romeo och Julia spelades i Medleforsparken sommaren 2020/2021 under hårda coronabegränsningar och få av er fick chansen att se denna fantastiska föreställning som vi är så stolta över.

Vi vill nu därför bjuda in er ALLA att se en filmad version och på så vis återvända till Verona och sommaren – om än så bara för en kort stund. Välkomna alla ni som inte hade möjlighet att se den och alla ni som såg den och vill se den igen…

NÄR?
3 maj 2023
18.00-18.30 Konstnärligt samtal med föreställningens regissör Bobo Lundén.
19.00-ca 21.30 Filmvisning Romeo och Julia. 2 akter med paus i mitten.
VAR? Kulturtrappan, Sara kulturhus

HUR?

Bara att dyka upp och ta plats. Evenemanget är gratis och kräver ingen förbokning. Tips är att ta med en kudde att sitta på om inte kuddarna i trappan räcker till.

FIKA/DRYCK?

Det kommer finnas möjlighet att förtäringar som du kan njuta av medan du tittar på filmen.

Föregående artikelHalm till Summertime
Nästa artikelGavin DeGraw till Skellefteå