Skelleftetjejen Milla är Lancômes ansikte utåt

Milla 696x364 1

Sminkmärket Lancôme har en lång erfarenhet av smink och hudvård som sträcker sig ända tillbaka till 1930-talets Frankrike. Deras vision har varit att hjälpa varje kvinna bli den bästa versionen av sig själv. Milla Degerman har nu fått chansen att vara ansiktet utåt för varumärket.

Du tillhör de 20 modeller som gör reklam för Lancôme på Kicks i Norden, hur du fick chansen till detta?
– Det var tack vare min underbara chef Aida. Hon tyckte jag skulle söka då det bara var anställda på Kicks som kunde det. Jag såg möjligheten att detta kunde vara en liten start på något som sedan kunde utvecklas till min dröm om att bli modell. Tidsoptimist som jag är, skickade jag in ansökan två timmar innan den stängde och nästa dag fick jag veta att jag hade kommit med, säger Milla.

Har du tidigare jobbat som modell?
– Ja, det har jag faktiskt. Lite jobb här och där runt om i Skellefteå. Har alltid tyckt om att stå framför kameran, så när jag fått chansen har jag tackat ja!

Vad gör du på ditt dagliga arbete?
– På Kicks jobbar jag som makeupartist. Vilket jag trivs fantastiskt bra med. Har fantastiska kollegor som gör att man känner en längtan att komma till jobbet varje dag och underbara kunder som kommer in till butiken och ger en energi.

Har du fler jobb på gång inom modellbranschen?
– Min stora dröm r att bli modell. Tack vare detta uppdrag för Lancôme, har det öppnats några nya dörrar vilket är fantastiskt kul. Så jag hoppas verkligen att det kan leda till något spännande.

Om Milla
Ålder: 20 år
Bor: Skellefteå
Familj: Mamma, pappa, lillasyster och lillebror. Även en liten lurvig pudel
Intressen: Modelljobb, make up, inredning, mode, baka, umgås med vänner och träna

Föregående artikelSkellefteå på andra plats i Sverige
Nästa artikelHelena Renström ansvarig för Expo 2026