Skelleftehamnsbon skrapade hem vinst

gunn utan

Skelleftehamnsbon Gunn fick under tisdagsmorgonen möjligheten att besöka TV4 Nyhetsmorgon med chans på mångmiljonvinsten. Gunn lyckades skrapa hem en vinst på 100 000 kronor, vilket ska bidra till att sätta guldkant på tillvaron.

Gunn och hennes make brukar i sedvanlig ordning köpa två Trisslotter i samband med pensionsutbetalningen och december månad var inte annorlunda. Något som var annorlunda denna månad var dock att Gunn till sin stora förvåning skrapade fram tre tv-symboler, vilket innebar att det bara var att packa väskorna då tv-skrapning i Stockholm väntade.

– Trodde att jag skulle smälla av, jag ska vara med i tv, berättar Gunn att hon ropade ut i detta ögonblick.

Väl i Nyhetsmorgonstudion var Gunn självsäker på att Trisslott nummer 21 var vägen att gå. Gunn och hennes make inhandlade nämligen Trisslotten den 21 december 2021 och såg det som ett gott omen.

– Vi köpte Trisslotten under julveckan den 21 december och kände därför att det var rätt lott för oss, berättar Gunn vidare.

gunn utan2

Några sekunder senare stod det klart att Gunn vunnit 100 000 kronor. Gunn och hennes man som varit gifta i över 50 år har ännu inga konkreta planer över vad de ska göra med vinsten. Om det blir en försenad guldbröllopsresa får tiden utvisa, men en sak är Gunn säker på.

– Vinsten ska vi använda för att få lite guldkant på tillvaron, berättar den nyblivne vinnaren.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var på plats under förmiddagen.

– Västerbotten har haft tur med sig i början på året, Gunn är nämligen den tredje från länet som skrapat Triss i tv hittills. Jag hoppas att de firar ordentligt där hemma, säger vinnarkommunikatören Daniel Arnkvist.

Lotten inhandlades på ICA Maxi Stormarknad förbutik Skellefteå.

Föregående artikelSå blir stans nya festival
Nästa artikelNy plan för torget i Skellefteå