Skellefteföretagets smarta lösning

brokkutantext

Brokk fortsätter att utveckla marknaden. I början av nästa vecka kommer Skellefteföretaget lansera sin nästa innovation – på en mässa i Las Vegas.
– En perfekt lösning för utrymmen med låg takhöjd eller andra utrymmesbegränsningar, säger Martin Krupicka, VD och koncernchef.

Skellefteföretaget Brokk, världsledande leverantör av fjärrstyrda rivningsrobotar, lanserar nu nästa innovation. Brokk Pedestal Boom, ett kompakt och stationärt bomsystem för gruvindustrin.
För Skellefteåguiden berättar företagets VD Martin Krupicka att systemet har två alternativ till styrning, roboten kan manövreras både med manöverlåda eller från ett kontrollrum med videomonitorering.
Den smarta lösningen kommer att visas för första gången på MINExpo i Las Vegas mellan den 13 och 15 september.
– Vi såg en möjlighet att ge våra kunder ett flexibelt bomsystem i kross- och grizzlyapplikationer. Vi har utvecklat en lösning som är kraftfull, kompakt, flexibel och enkel att installera, säger Martin Krupicka och fortsätter:

– Den nya Brokk Pedestal Boom är en ”plug-and-play-lösning”, perfekt för utrymmen med låg takhöjd eller andra utrymmesbegränsningar. Med 45 års erfarenhet och beprövad teknik har vi skapat en smart, säker och användarvänlig lösning.

Föregående artikel”Ingen tvekan om att flytta hem”
Nästa artikelHär bygger AIK-profilen nästa padelhall