Sean Banan till Skellefteå

Native bild sean

Han är älskad av barn, har stått på scenen i Melodifestivalen, släppt flera album och fått svenska folket att sjunga ”skaka rumpa”.  Man kan säga att han har svart bälte i underhållning, men att stå på musikalscenen blir något helt nytt för Sina Samadi, mer känd som artisten Sean Banan.

Fredag den 24 mars kommer Djungelboken The Musical till Skellefteå och Sara kulturhus. Sean Banan kommer att spela Kung Gibbon, som är en av huvudrollerna och en variant av figuren King Louie.

Då finns chansen för alla skelleftebor att bryta vardagstristessen och ta med hela familjen ut i den vilda och exotiska Indiska djungeln, för att där möta de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn.

På scenen upplever publiken livs levande musikalartister, en hög med komiker och en hel hord av begåvade barnskådespelare och ackrobater. Med sedvanlig energi kommer alla att ta sig an denna legendariska berättelse och tolkar den på sitt personliga sätt med hjälp av humor, fantastisk djungelmusik och en sanslöst begåvad ensemble. En föreställning för hela människofamiljen helt enkelt.

Medverkande:
Sean Banan, Mats Genfors, Anna Norberg, Einar Alvarado Lönberg, Elvis Ral Lustig, Fredrik Lexfors, Andreas Andersson, Anna-Lilll Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Ellen Lindström, Tuva -Lisa Nilsson, Maja Söderström, Stella Klingberg m.fl.

Ensemble/ akrobater barnskådespelare:
Mathilda Karbeus ,Hedvig Karbeus, Malva Petersson Ljungberg, Emilia Ähdel, Kayla Mirambo, EmiliaTjernström.

Citat från publiken:
”Underhållande, fantastiska kostymer och bra produktion”
”Roligt för hela familjen”
”En riktigt proffsig och spektakulär musikal. Barn som vuxna var lyriska”
”Man kan nog inte få bättre betyg än när min dotter undrade när uppföljaren kommer. Mamma vi måste se tvåan också”
Fantastiska kostymer, mask, musik, skådespelare, ljudet, scenografin och ljuset var helt fantastiskt bra
“Inte en minut blir tråkigt”
”Så mycket humor, glädje och bra musik!

Föregående artikelBlack Friday
Nästa artikelPremiär för julföreställning