Så fixar du köket billigt

beijer utan

Har du tröttnat på ditt gamla kök men tycker det är för dyrt med ett nytt? Med hjälp av RE:NEW, som Beijer Byggmaterial är ensamma om att erbjuda i Skellefteå, kan stora delar av ditt kök få nytt liv – samtidigt som du sparar tiotusentals kronor.
– Genom att behålla stommarna och bara byta ut luckorna kan du på ett billigt sätt få ett modernt och lyxigt kök, säger Elisabeth Ström på Beijer i Skellefteå

Går du som många andra Skelleftebor i köksrenoveringstankar? Att riva ut rubbet och sätta in nytt från golv till tak brukar vara en kostsam historia. Nu erbjuder Beijer Byggmaterial i Skellefteå en smart lösning, som gör att du både sparar på miljön och plånboken.
Med tjänsten RE:NEW från Marbodal kan du ge ditt gamla kök nytt liv – utan att köpa ett helt nytt.
– Det här är ett enkelt och smidigt sätt för dig att ge ditt kök en ny design, säger Elisabeth Ström på Beijer Byggmaterial.

Istället för att riva ut det gamla kan du alltså på ett smart och hållbart sätt få ett modernt och lyxigt kök genom att byta luckor, knoppar, bänkskivor och vitvaror på dina gamla stommar.

beijertjejerna

Hur vet jag om jag kan uppdatera mitt kök?
– Om du har ett Marbodalkök från 1996 eller senare, eller ett Myre­sjökök från 2009 eller senare, så går det att göra en uppdatering på ditt gamla kök, säger Elisabeth.

Hur lång tid tar renoveringen?
– Leveranstiden på bänkskivor är cirka tre veckor och på luckor närmare fyra. Det finns olika faktorer som påverkar hur lång tid själva renoveringen tar, men generellt ett par dagar om det enbart är lucksatser och lådförstycken som ska bytas ut.

Kostnaden varierar förstås beroende på hur mycket och vad du vill byta ut. Renovera lagom så gör du både miljön och plånboken en tjänst – och får ett personligt kök på köpet.

Föregående artikelMarsnumret är här!
Nästa artikelDiös förvärvar tre fastigheter i Skellefteå