Robin Kadir till Summertime

Native bild Kadir

Han är en av Sveriges hetaste hiphop-DJ:s och har spelat på festivaler som Lollapalooza i Stockholm och Way Out West i Göteborg. Nu kommer han till Skellefteå och Summertime Music And Life Festival lördag den 1 juli.

Kadir har även tagit sin musik utomlands och spelat på Boston Calling Festival i USA och Oceans Beach Club i Spanien, bara för att nämna några. Många heta klubbar runt om i Sverige, som t.ex. Port du Soleil, Berns och Club Monday i Tylösand har också fått njuta av hans show.

Förutom egna DJ-set har han spelat med liveakter som Dani M, Jireel, Stor, Linda Pira, samt varit förbands-akt för artister som Travis Scott, Eminem, Tyler the Creator, Stormzy och Billie Eilish.

Kadirs debutsingel ”Corazón” gästades av Mwuana, Simeon och Jamzey. Låten blev en riktig sommarhit och har över 2.100.000 streams på Spotify. Låten följdes upp med ”Baila” och nu senast ”Sanka” feat. Jireel, Macky och A36.

Hans tredje singel har dominerat topplistorna i Sverige ända sedan den släpptes och idag fredag den 17 mars släpp hans nya singel med Asme. I början av sommaren kommer han med ett helt album, det blir riktigt intressant!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=qRp4o2pn5O0

Artister klara för festivalen:
Benjamnin Ingrosso
Scooter (DE)
Bolaget
Markoolio
Norlie & KKV
Wahlstedt
Robin Kadir
Boy In Space
Da Buzz
(fler artister presenteras inom kort)

Förköpsbiljetter till sommarens festival via https://www.summertime.nu/biljetter/ eller hos Skellefteå Turistcenter.

Föregående artikelMy Home – My Team
Nästa artikel180 nya lägenheter i Skelleftehamn