Populärt & lekfullt familjehotell

696x364 bild1

Poolområde, nybyggt lekrum, dubbla dubbelsängar på rummet och samarbete med Lycksele Djurpark. Hotell Lappland är den perfekta destinationen för hela familjen i sommar.

Sommaren är äntligen här och lagom till den har Hotell Lappland i Lycksele gjort en extra satsning på familjerna, och att både stora och små ska kunna njuta av en härlig vistelse. Sedan tidigare har de totalrenoverat Sele Spa Club, men på det 1700 kvadratmeter stora spaet är det 15-årsgräns, men för alla under 15 år har Hotell Lappland ett pool– och relaxområde, som ligger med utsikt över älven – och där finns en stor pool, jacuzzis, kall-pool och bastu.

– Det är dröm för barnen att vara där, och även för föräldrarna, konstaterar Anton Lukeniuk, marknadsansvarig på Hotell Lappland.

Barnen i fokus
Hotell Lapplands senaste satsning med barnen i fokus är Rilles Lekhörna. Lekrummet är utrustat med allt från klätterställningar och rutschkanor till kreativa pysselstationer, pingisbord, arkadmaskin och andra roliga spel.

696x364 bild2

Samarbete med Lycksele Djurpark
Något som lockar många familjer till Lycksele under sommaren är Lycksele Djurpark, och självklart kan man kombinera vistelsen på djurparken, där man kan se nordiska djur som vargar, björnar, lodjur, älgar och sälar, med en skön natts sömn på Hotell Lappland. I paketerbjudandet ingår entrébiljetter till djurparken (som kan hämtas i hotellets reception), frukostbuffé och övernattning i ett familjerum. Familjerummen hos Hotell Lappland har allt som en barnfamilj kan tänkas behöva, inklusive två dubbelsängar.

– Varför bara ha en säng att hoppa i? Hos oss kan man hoppa i dubbla sängar, säger Anton Lukeniuk med ett leende.

Vill familjen hitta på fler aktiviteter efter besöket på djurparken kan Hotell Lappland erbjuda både minigolf samt möjlighet att hyra kanoter

Renoverat restaurangen
Lagom till sommarens entré har Hotell Lappland även totalrenoverat restaurangen. Allt det gamla är borta och ny fräsch inredning har satts in. Under hösten kommer även matkonceptet att uppdateras, men exakt hur det kommer att bli vill de inte avslöja nu.

– I sommar kommer vi att ha en rätt liknande meny som tidigare med mycket lokala inslag, men till hösten vi kommer vi tvista till det lite, säger Anton Lukeniuk.

Läs mer på hotelllappland.se eller ring 0950 – 37 000 för mer information.

Föregående artikelFestivalsommar i Skellefteå
Nästa artikelVandringsleder i närområdet